17. juni 2024

779 dimitterer i løbet af en uge fra Learnmark Horsens

Knapt 800 eksamens- og svendeprøvebeviser bliver på en uge overrakt til elever på Learnmark Horsens’ mange uddannelser. Mona Juul, formand for Det Konservative Folkeparti, og Kirsten Lolk Haarup, sektionschef Customer & People i Bilka Horsens, er blandt dimissionstalerne.

Den intense og spændingsfyldte eksamenstid kulminerer på Learnmark Horsens fra den 26. juni til den 3. juli 2024. Her fejrer familiemedlemmer, venner og medarbejdere på Learnmark Horsens studenter, dimittender og nyudlærte svende ved tre dimissioner og tre svendeprøveafslutninger. Det bliver markeret både med vajende dannebrogsflag, taler og festlige indslag.

Derudover fejrer skolen de unge og voksne, som afslutter deres grundforløb på henholdsvis Learnmark Tech EUD & EUX og Learnmark Business EUD & EUX. De kan nu fortsætte i en læreplads som fx kontorassistent, smed eller struktør.

Direktør Niels Yde glæder sig til en både festlig og højtidelig afslutning på skoleåret, og fejringen af studenterne, de unge og voksne, der har afsluttet hele eller første del af deres erhvervsuddannelse, og 10. klasse-eleverne, der nu er parate til at begynde på deres ungdomsuddannelse. 

Portræt af Niels Yde
Vi markerer, at vores elever er nået til en milepæl. Hver især har de på vores uddannelser udviklet sig både fagligt og personligt, og nu skal de bruge det, de har lært, i nye sammenhænge. De kan trække på deres faglighed i fx erhvervslivet som enten faglærte, lærlinge eller elever, på videregående uddannelser, på udlandsrejser i deres sabbatår eller på deres ungdomsuddannelser, og de kan være stolte af det, de allerede har opnået.

Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens

Ny partiformand holder dimissionstalen på Learnmark Gymnasium HHX & HTX

Denne sommer bliver i alt 303 studenter på Learnmark Gymnasium HHX & HTX. Dimissionen holdes i Forum Horsens fredag den 28. juni 2024, hvor skolen forventer omkring 1.000 deltagere.

Mona Juul, der er nyvalgt formand for Det Konservative Folkeparti og bosiddende i Horsens, holder årets dimissionstale, mens Pede B står for det musikalske indslag. Derudover holder en student fra henholdsvis HHX og HTX elevernes tale til studenterne.

 

Bilka-chef holder tale for Business-studenterne

Learnmark Business EUD & EUX holder dimission på Stadionsvej 2 fredag den 28. juni 2024, hvor Kirsten Lolk Haarup, sektionschef Customer & People i Bilka Horsens, holder dimissionstalen.

 

Til dimissionen på Learnmark Business EUD & EUX fejres både de unge og voksne, som nu er klar til at fortsætte i en læreplads inden for detail, handel eller kontor, og dem, der har bestået deres fagprøve og dermed er færdiguddannede kontorassistenter.

 

Tre svendeprøver inden for industri og lager

I slutningen af juni og starten af juli afholder Learnmark Tech også svendeprøveafslutning for smede, industriteknikere, produktører og lageroperatører, som har bestået deres svendeprøve. I løbet af de næste måneder afslutter de deres oplæringstid i virksomhederne, og de kan kalde sig faglærte.

Learnmark 10

Dimission: 26. juni 2024

Dimittender: 174

 

Learnmark Business EUD & EUX

Dimission 28. juni 2024

EUD-Business: 35 EUD-dimittender

EUX-Business: 28 EUX-studenter

Fagprøve inden for administration og offentlig administration: 19 elever

 

Learnmark Gymnasium HHX & HTX

Dimission 28. juni 2024

HHX: 214

HTX: 89

 

Learnmark Tech EUD & EUX

Svendeprøveafslutning for 2 smede og 6 industriteknikere: 28. juni 2024

Svendeprøveafslutning for 3 nyudlærte lageroperatører: 27. juni 2024

Svendeprøveafslutning for 3 produktører: 3. juli 2024

Afslutter grundforløb 2: 206 elever (180 EUD-elever og 26 EUX-elever)

I foråret 2024 bestod 97 lærlinge deres svendeprøve inden for fagene murer, tømrer, anlægsstruktør, brolægger, bygningsstruktør, stenhugger og tagdækker.