17. maj 2024

Jaguar, juletog og hjulspind til årets gallafest på HHX & HTX

Opfindsomhed i valg af køretøj. Samarbejde i den svære lancier. Æstetisk sans i valg af tøj og masser af hygge med gymnasievenner. Sådan er gallafesten på Learnmark Gymnasium HHX & HTX.

232 kommende studenter ankom fredag den 17. maj 2024 i høj sol til Forum Horsens. Her tog omkring 1000 forældre, søskende, bedsteforældre, venner og medarbejdere fra Learnmark Horsens imod nutidens unge, der ankom i alt fra brandbil, trillebør og veteranbil til partybus, sportsvogn og byens juletog.

De festklædte gymnasieelever skålede i champagne og blev flittigt fotograferet af de mange tilskuere, der havde taget plads for at opleve ankomsten, som er blevet planlagt i flere måneder.

Se billeder og film på HHX's Facebooksside, HTX's Facebookside, HHX's Instagramprofil og HTX's Instagramprofil

 

Se alle køretøjer ankomme til Forum Horsens

Ankomst til gallafest 2024


Ankom i partybus med klassen

Victoria Elisabeth Ulsøe og Mads Pamperin Rasmussen, der går på HHX, ankom i en partybus sammen med deres klassekammerater. Det har de gjort til næsten alle gymnasiefester, så de synes, at det også kunne være sjovt at gøre det til gallafesten.

Hhxere Victoria Mads1 Kvadrat
Det var fuldstændig crazy at ankomme til Forum Horsens – vi havde ikke regnet med, at der var så mange mennesker. Da vi kom ud af bussen, råbte og skreg alle, og vi følte os helt som kendisser. Det var vildt.

Mads Pamperin Rasmussen, HHX-elev

Mathilde Østergaard Thuesen, der går på HTX, ankom til gallafesten og dansede sammen med sin kæreste Magnus Lundqvist Mindested, der også går på HTX.

Ankomst Galla 170524 (31)
Min onkel bor i Tyskland, og det er noget helt særligt og hyggeligt, at han kunne nå at komme til Danmark og køre os til gallafesten. Jeg har købt mit jakkesæt på nettet og lånt et par sko og en skjorte af min onkel. Det bliver sjovt at deltage i festen på skolen, hvor vi skal feste med alle vores venner, men det bliver også lidt mærkeligt, fordi det er vores sidste fest på skolen.

Magnus Lundquist Mindested, HTX-elev

Hør Mathilde og Magnus fortælle om deres gallafest

Gallavideo - HTX - 2024


Lancierens 5 ture

Efter at have hilst på lærere og ledere på den røde løber ventede indmarchen, der var en danseskole værdig, og lancierens fem ture.

De 1000 tilskuere havde taget plads i Forum Horsens for at nyde synet af de 29 kvadriller, og de unge kunne de svære dansetrin i den traditionsrige dans næsten til perfektion.

Ankomst Galla 170524 (31)
Det har været nogle vildt sjove eftermiddage, hvor vi har øvet lancier. Vi har hygget os, og det har været godt vejr med åbne døre og høj musik. Jeg har arvet en kjole, som jeg har fået syet lidt om til gallafesten. Det er lidt særligt at skulle have den på, fordi den betyder noget for vores familie.

Mathilde Østergaard Thuesen, HTX-elev

Hhxere Victoria Mads1 Kvadrat
Der var færre nerver under lancieren, end vi havde regnet med. Vi lavede da nogle fejl, men det gik fint, og det var dejligt at danse med sine klassekammerater og at vores forældre så på. Vi har det godt i gallatøjet, det sidder helt perfekt, og vi håber, det bliver en megagod fest med alle vores klassekammerater på årgangen.

Victoria Elisabeth Ulsøe, HHX-elev

Efter dansen var elever og tilskuere inviteret til reception i Forum Horsens, inden eleverne fortsatte deres sidste gymnasiefest på skolen.   

Hør Victoria og Mads fortælle om deres gallafest

Gallafest - HHX - 2024


Dimission den 28. juni

Næste gang 3. g-eleverne er i Forum Horsens, har de studenterhuerne på til deres dimission, som er den 28. juni. Her bliver de også fejret af familie, venner og medarbejdere på Learnmark Gymnasium HHX & HTX, og Mona Juul, formand for Det Konservative Folkeparti, holder årets dimissionstale.