8. maj 2024

Learnmark-elever stærkt repræsenteret i Horsens' nye iværksætterbutik

Horsens Kommune og Business Horsens har startet en iværksætterbutik i Bytorv Horsens, som skal drives af unge iværksættere i Horsens. Her udgør nuværende og tidligere elever fra Learnmark Gymnasium HHX & HTX’s iværksættermiljø StartUp en stor del af deltagerne – og det er vi pivstolte af!

Fredag den 3. maj blev iværksætterbutikken officielt åbnet af blandt andre Mia Gregersen, direktør i Business Horsens og Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune.

Nuværende StartUp-elever fra Learnmark Gymnasium HHX & HTX deltog også i åbningsceremonien.

 

Johanne sælger håndlavede smykker

Johanne
Jeg sætter stor pris på de initiativer, der bliver gjort for iværksættere her i Horsens. Iværksætterbutikken er en rigtig god mulighed for mig, fordi jeg gerne vil være med til at skabe mere liv i byen, og fordi jeg også gerne vil sælge mine smykker lokalt i stedet for kun at sælge online.

Johanne, iværksætter og 1. g-elev på Learnmark Gymnasium HTX. Indehaver af Moonbeam Crafts

Find også Moonbeam Crafts på Instagram

 

Silje sælger gardinskinner til broderikits

Åbning Iværksætterbutik Startup Maj2024 (7) Bred
Jeg er glad for at få muligheden for at prøve at sælge fra en fysisk butik i stedet for kun at sælge online. Efter jeg er blevet HHX-student, har jeg manglet mit netværk i StartUp, så jeg håber, at jeg i iværksætterbutikken kan skabe mig et nyt netværk, som jeg kan sparre med. Jeg ved, at jeg i mødet med andre iværksættere kan lære en masse, og at jeg bliver klogere at af høre andres iværksætterhistorier og -idéer.

Silje, HHX-student og iværksætter. Indehaver af gardinskinner.dk og  broderikits.dk