7. maj 2024

Ny bestyrelsesformand på Learnmark Horsens vil sætte fokus på skolens samfundsansvar

Tine Valente afløser Jesper Due som bestyrelsesformand på Learnmark Horsens. Hun ønsker at fortsætte det strategiske arbejde med, at eleverne skal opleve sig som en del af én stor skole, der arbejder tæt sammen med erhvervslivet. 

Bestyrelsen på Learnmark Horsens har den 6. maj 2024 valgt Tine Valente som ny formand på et ekstraordinært bestyrelsesmøde. Skiftet sker midt i en valgperiode og er helt udramatisk. Jesper Due, der har været skolens formand siden 1. maj 2022, har fået nyt job, og det levner ikke tid til formandshvervet på Learnmark Horsens.

Tine Valente
Først og fremmest vil jeg gerne takke Jesper Due for hans gode arbejde som bestyrelsesformand. Jeg overtager opgaven efter ham med ydmyghed, og jeg glæder mig til samarbejdet med vores næstformand Brian Tollak Nielsen, bestyrelsen og skolens ledelse. Vi skal fortsætte det strategiske arbejde om, hvordan fremtidens Learnmark Horsens skal være, og hvilket samfundsmæssigt ansvar vi som skole skal tage.

Tine Valente, bestyrelsesformand på Learnmark Horsens

Jesper Due blev den 1. september 2023 viceadministrerende direktør i Normal og er udpeget Dansk Erhverv. Han har siddet i skolens bestyrelse siden maj 2018.

Anders Dahl Iversen, der er markedschef hos Indeks Retail A/S i Horsens, er udpeget af Dansk Erhverv til at afløse Jesper Due i Learnmark Horsens’ bestyrelse.

Én fælles skole

Som ny formand for skolen vil Tine Valente fortsætte arbejdet med, at alle Learnmark-elever, uanset hvilken uddannelse eller adresse de går på, skal opleve, at de hører sammen, fordi de går på én samlet skole.

Tine Valente
Learnmark Horsens kan som skole noget særligt, fordi alle vores elever uddanner sig til job i erhvervslivet. Uanset hvor de efter endt uddannelse får arbejde, vil de skulle samarbejde på tværs af fagligheder. Det kan og skal vi forberede dem til, mens de går på Learnmark Horsens. 

Tine Valente, bestyrelsesformand på Learnmark Horsens

Øget samarbejde mellem virksomheder og skole

Derudover ønsker den nyvalgte formand at styrke samarbejdet mellem Learnmark Horsens og virksomhederne, som ansætter en stor del af skolens elever.

Tine Valente
Virksomhederne er en stor del af elevernes uddannelser, og jeg tror på, at et tættere samarbejde gør, at vi hver især får en bedre fornemmelse af, hvad vi kan bruge hinanden til. Det vil gavne de unges og voksnes læring på uddannelserne, og her er især samarbejdet med bestyrelsen vigtigt.

Tine Valente, bestyrelsesformand på Learnmark Horsens

Tine Valente er medejer af Steel Products Aage Østergaard A/S i Horsens og udpeget af DI Horsens til Learnmark Horsens’ bestyrelse. Hun har været en del af skolens bestyrelse siden marts 2021.

Direktør ser frem til samarbejde med ny bestyrelsesformand

Niels Yde, der er direktør på Learnmark Horsens, kender Tine Valente godt gennem hendes arbejde i bestyrelsen og gennem DI Horsens.

Niels Yde
Jeg vil gerne sige tak til Jesper Due for at godt samarbejde i bestyrelsen. Han har bidraget værdifuldt til skolens udvikling, og vi ønsker ham held og lykke med hans nye udfordringer i Normal. Samtidig ser jeg frem til et frugtbart samarbejde med Tine Valente om skolens fortsatte udvikling, og jeg er meget enig med hende om, at vi skal arbejde med skolens samfundsansvar. Det er vigtigt med kvalitet på alle uddannelsestrin, for der er brug for veluddannet arbejdskraft på alle niveauer, hvis vi skal sikre den danske velfærd.

Niels Yde, direktør på Learnmark Horsens